Loading...

IT menedzsment


 

Tervezés és tanácsadás

Az IT infrastruktúra piacát folyamatosan tanulmányozva, a megjelenő új megoldások ismeretében segítjük az ügyfél igényeknek leginkább megfelelő megoldás megtalálását.
 

Bővebben....

 

IT projektmenedzsment

Nagyvállalatok évtizedes múltú szakértő beszállítójaként megtapasztaltuk, hogy az IT stratégiában megfogalmazott célokhoz rendelt projektek kizárólag megfelelő projektvezetés mellett teljesítik a hozzájuk fűzött elvárásokat.
 

Bővebben....

Adatcentrum megoldások


Architektúra tervezés

Legyen szó akár meglévő rendszerek modernizálásáról vagy új üzleti igények kiszolgálásáról segítünk ügyfeleinknek megtervezni a megfelelő és üzletileg megtérülő megoldást.

Szoftver-vezérelt megoldások

Az informatikai szolgáltatások javításának érdekében a kiszolgáló IT infrastruktúrának biztonságosan, költséghatékonyan és minél gyorsabb kiszolgálással kell ellátnia a feladatát, melyre a szoftver-vezérelt adatközpont bevezetése lehet a megoldás.

Core infrastruktúra

A Remedios több mint két évtizedes tapasztalattal rendelkezik vállalati core infrastruktúra – szerver, adattároló rendszer, hálózat és operációs rendszer – tervezésében, bevezetésében és üzemeltetési támogatásában.

Mentés és archíválás

Megoldások a hagyományos „on-premises” alkalmazások, adatbázisok, virtuális környezetek, és az újabb generációs felhőalapú alkalmazások mentésére és archíválására.

Monitoring

Az automatikus monitorozási megoldásaink lehetővé teszi a hibák gyors észlelését és elhárítását, mellyel csökkenthető a leállásokból eredő üzleti veszteségek kockázata és mértéke.

Üzemeltetés és támogatás

Üzemeltetési és támogatási szolgáltatásaink során rugalmasan alkalmazkodunk ügyfeleink igényeihez a rendelkezésre állási időt, a munkavégzés óraszámát és helyszínét, továbbá a támogatás szintjét illetően.

Adatbázis megoldások


Adatbázis szakértői projektek

Az adatbázis szakértői projektek terén segítségünkkel a tervezés során időt, a végrehajtás során - a várható buktatók elkerülésével - pedig jelentős költséget takaríthatnak meg ügyfeleink.

Adatbázis konszolidáció

Cégünk nagy tapasztalattal és teljes körű módszertannal rendelkezik az Oracle adatbázis konszolidációs projektek szakmai tervezésében, projektvezetésében, és végrehajtásában.

Migráció és upgrade

Oracle szakértői csapatunk sok éves tapasztalattal rendelkezik a különböző adatbázis migrációs és upgrade technológiák alkalmazása területén, igény esetén támogatásunk a menedzsment feladatokra is kiterjed.

Hangolás

Oracle szakértőink nagy gyakorlattal rendelkeznek verzióváltás utáni riportok, adatbázis migrációs folyamatok, komplex feldolgozási folyamatok, egyedi lekérdezések hangolásában.

HA és DR megoldások

Az üzletileg kiemelt rendszerek esetén HA és DR megoldások megvalósításában és hatékony üzemeltetésében is segítjük ügyfeleinket.

Monitoring

Az automatikus monitorozi megoldásainkkal lehetővé válik a hibák gyors észlelése és elhárítása, mellyel csökkenthető a leállásokból eredő üzleti veszteségek kockázata és mértéke.

Üzemeltetés és támogatás

Üzemeltetési és támogatási szolgáltatásaink során rugalmasan alkalmazkodunk ügyfeleink igényeihez a rendelkezésre állási időt, a munkavégzés óraszámát, helyszínét, és a támogatás szintjét illetően.

Oracle workshopok

Tapasztalt szakértő kollégáink által tartott workshopjainkon hallgatóink a gyakorlatban eredményesen alkalmazható IT ismeretekre tehetnek szert.