Loading...

Adatbázis megoldások


Adatbázis szakértői projektek

Az adatbázis szakértői projektek terén segítségünkkel a tervezés során időt, a végrehajtás során - a várható buktatók elkerülésével - pedig jelentős költséget takaríthatnak meg ügyfeleink.

Adatbázis konszolidáció

Cégünk nagy tapasztalattal és teljes körű módszertannal rendelkezik az Oracle adatbázis konszolidációs projektek szakmai tervezésében, projektvezetésében, és végrehajtásában.

Migráció és upgrade

Oracle szakértői csapatunk sok éves tapasztalattal rendelkezik a különböző adatbázis migrációs és upgrade technológiák alkalmazása területén, igény esetén támogatásunk a menedzsment feladatokra is kiterjed.

Hangolás

Oracle szakértőink nagy gyakorlattal rendelkeznek verzióváltás utáni riportok, adatbázis migrációs folyamatok, komplex feldolgozási folyamatok, egyedi lekérdezések hangolásában.

HA és DR megoldások

Az üzletileg kiemelt rendszerek esetén HA és DR megoldások megvalósításában és hatékony üzemeltetésében is segítjük ügyfeleinket.

Monitoring

Az automatikus monitorozi megoldásainkkal lehetővé válik a hibák gyors észlelése és elhárítása, mellyel csökkenthető a leállásokból eredő üzleti veszteségek kockázata és mértéke.

Üzemeltetés és támogatás

Üzemeltetési és támogatási szolgáltatásaink során rugalmasan alkalmazkodunk ügyfeleink igényeihez a rendelkezésre állási időt, a munkavégzés óraszámát, helyszínét, és a támogatás szintjét illetően.

Oracle workshopok

Tapasztalt szakértő kollégáink által tartott workshopjainkon hallgatóink a gyakorlatban eredményesen alkalmazható IT ismeretekre tehetnek szert.

Technológiák