Loading...

Az üzletileg kiemelt rendszerek infrastruktúrájával kapcsolatban napjainkban már általános valamely MAA (Maximum Availibility Architecture) megvalósítása és hatékony üzemeltetése.

High Availibility

High Availibility igények kielégítésére elsősorban az ár/érték arányban rendkívül hatékony megoldásokkal szoktuk ügyfeleinket szaktudásunkkal segíteni. Az úgynevezett melegtartalékos klaszterek építésétől kezdve az ezekhez tartozó monitorozó és átkapcsoló szkriptek fejlesztésén át, az Oracle Clusterware réteg (vagy egyéb oprendszer specifikus cluster réteg, mint pl. IBM HACMP) által menedzselt automatikus failover képes rendszerek építéséig és konfigurálásáig terjednek feladataink. Természetesen mindezen tevékenységekbe beleértendő a rendszer kiépítését megelőző alapos igényfelmérés és rendszertervezés is.

Disaster recovery

A rendelkezésre álláshoz kapcsolódóan szakértelemmel rendelkezünk a ma már szintén sok esetben alapelvárásként említendő katasztrófatűrő (DR) megoldások terén is. Az Oracle Enterprise Edition által biztosított standby adatbázisok és a rájuk épülő Data Guard technológia alkalmazásán túl az olcsóbb, Oracle Standard Edition környezetre készített saját fejlesztésű szkriptrendszerekkel működő „kézi Data Guard” rendszereink építését is vállaljuk.

Technológiák