Loading...

Adatcentrum megoldások


Architektúra tervezés

Legyen szó akár meglévő rendszerek modernizálásáról vagy új üzleti igények kiszolgálásáról segítünk ügyfeleinknek megtervezni a megfelelő és üzletileg megtérülő megoldást.

Szoftver-vezérelt megoldások

Az informatikai szolgáltatások javításának érdekében a kiszolgáló IT infrastruktúrának biztonságosan, költséghatékonyan és minél gyorsabb kiszolgálással kell ellátnia a feladatát, melyre a szoftver-vezérelt adatközpont bevezetése lehet a megoldás.

Core infrastruktúra

A Remedios több mint két évtizedes tapasztalattal rendelkezik vállalati core infrastruktúra – szerver, adattároló rendszer, hálózat és operációs rendszer – tervezésében, bevezetésében és üzemeltetési támogatásában.

Mentés és archíválás

Megoldások a hagyományos „on-premises” alkalmazások, adatbázisok, virtuális környezetek, és az újabb generációs felhőalapú alkalmazások mentésére és archíválására.

Monitoring

Az automatikus monitorozási megoldásaink lehetővé teszi a hibák gyors észlelését és elhárítását, mellyel csökkenthető a leállásokból eredő üzleti veszteségek kockázata és mértéke.

Üzemeltetés és támogatás

Üzemeltetési és támogatási szolgáltatásaink során rugalmasan alkalmazkodunk ügyfeleink igényeihez a rendelkezésre állási időt, a munkavégzés óraszámát és helyszínét, továbbá a támogatás szintjét illetően.

Technológiák