Loading...

Az IT terület folyamatos változásai és a kiélezett piaci verseny miatt napjainkban a sikeres üzleti eredmények eléréséhez elengedhetetlen a folyamatos szakmai fejlődés biztosítása. Tapasztalataink azt mutatják, hogy a piacon jelentős igény van a legújabb technológiákra fókuszáló képzésekre. A REMEDIOS Zrt. workshopjaival, képzéseivel azoknak nyújt lehetőséget, akik a képzések által (is) helyzetelőnyre kívánnak szert tenni. Több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk adattároló rendszerek üzemeltetésével kapcsolatban. Az üzemeltetési rend kialakításán és működtetésén túl nagy hangsúlyt fektetünk az oktatásra is - az átadott tudás birtokában ügyfeleink kellő kompetenciával rendelkeznek rendszereik önálló működtetésére.

Helyszín

Workshopjaink helyszínét az ügyfél igényekhez alakítva választjuk ki. Leggyakrabban kihelyezett oktatásra van igény, azonban lehetőség van ergonomikus, professzionálisan felszerelt oktatóközpontok igénybevételére is, létszámtól és egyéb igényektől (mint pl ebédelési lehetőség) függően megválasztva a legalkalmasabb helyszínt. A kihelyezett workshopok fontos előnye, hogy a résztvevők el tudnak szakadni a napi munkahelyi feladatokról, az ad-hoc megkeresésektől és figyelmüket így teljes mértékben az elsajátítandó ismeretekre tudják fordítani.

Oktatóink

Oktatóink sokéves szakmai tapasztalattal rendelkező, nagy- és középvállalatoknak nyújtott szolgáltatásokon dolgozó gyakorlati szakemberek. Segítségükkel, a Dell EMC adattároló rendszerek megismerésén túl, hallgatóink bepillantást nyerhetnek a valós vállalati gyakorlatokba, best practice módszerekbe és szakmai trendekbe is.