Loading...

Az Oracle adatbázisok szakértői tevékenységen szerzett több, mint 20 éves tapasztalattal a hátunk mögött indítottunk útjára Oracle oktatási szolgáltatásunkat. Workshopjaink célja, hogy hallgatóink a gyakorlatban eredményesen alkalmazható IT ismeretekre tegyenek szert. Figyelmet szentelünk arra, hogy az igényeknek megfelelően kellő arányban kapjon hangsúlyt a szakmai elméleti ismeret és a tapasztalati tudást adó demók, gyakorlatok. Saját oktatási módszertanunk fontos része a szemléletes demók bemutatása, melyeken kereszül hallgatóink lépésről lépésre követhetik egy rutinos szakember problémamegoldását.

Helyszín

Workshopjaink helyszínét az ügyfél igényekhez alakítva választjuk ki. Leggyakrabban kihelyezett oktatásra van igény, azonban lehetőség van ergonómikus, professzionálisan felszerelt oktatóközpontok igénybevételére is, létszámtól és egyéb igényektől (mint pl ebédelési lehetőség) függően megválasztva a legalkalmalmasabb helyszínt. A kihelyezett workshopok fontos előnye, hogy a résztvevők el tudnak szakadni a napi munkahelyi feladatokról, az ad-hoc megkeresésektől és figyelmüket így teljes mértékben az elsajátítandó ismeretekre tudják fordítani.

Oktatóink

Oktatóink sokéves szakmai tapasztalattal rendelkező, nagy-  és középvállalatoknak nyújtott szolgáltatásokon dolgozó gyakorlati szakemberek. Segítségükkel, az Oracle adatbázis-kezelő működésének megismerésén túl,  hallgatóink bepillantást nyerhetnek a valós vállalati gyakorlatokba, best practice módszerekbe és szakmai trendekbe is.

Borsoviczky Dávid

Az elmúlt évek során az Oracle adatbázisok terén üzemeltetés és szakértői tanácsadás keretein belül egyaránt jelentős tapasztalatokra tett szert, és ezt a megszerzett tudást oktatóként is remekül kamatoztatja. Főbb területei: magas szintű Oracle DBA támogatás, monitoring, Oracle licenc kezelés, valamint Oracle rendszerek tervezése, építése, telepítése.
 

Fehér Tamás

Oracle Certified Professional minősítéssel és rendkívül gazdag szakmai múlttal rendelkező szakértő. Kezdeti oktatói, illetve Oracle PL/SQL fejlesztői tevékenységeit követően több mint egy teljes évtizede foglalkozik Oracle DBA területen, mint szakértő, tanácsadó. Kiemelkedő tudással rendelkezik az Oracle adatbázis-kezelő általános ismeretein túl mentés-helyreállítás, High Availability illetve Disaster Recovery megoldások, valamint adatbázis upgrade és migrációk terén.

Koltai Róbert

Oracle adatbázis szakértőként dolgozik a Remedios Zrt.-nél. Évtizedes szakmai tapasztalatát az ügyfelek megelégedettségén túl Oracle Certified Professional minősítése is bizonyítja. Kiemelkedő tudással rendelkezik az Oracle adatbázis-kezelő általános ismeretei terén, valamint Performance Tuning, Streams, Oracle License Management és konszolidációs projektek terén. Rendkívüli előadói készségeit az oktatások során sikeresen kamatoztatja.

Kosec Róbert

Az Oracle adatbáziskezelő mély ismeretén túl komoly üzemeltetői és szakértői tapasztalattal rendelkezik. Speciális szakterületei közül a Data Guard és Real Application Clusters környezetek tervezését, telepítését és üzemeltetését, valamint VLDB-k és adattárházak terén szerzett sokéves üzemeltetési tapasztalatát érdemes kiemelni.