Loading...

Történetünk

A Remedios 1995-ben alapított magyar tulajdonú informatikai vállalkozás. Cégünk kezdetben Oracle adatbázisok szakértői ismeretekre épülő szolgáltatásokkal indult. Folyamatosan bővülő tevékenységi körünkben az Oracle adatbázisokon túl hamarosan hangsúlyossá vált a Unix platformok, az alkalmazásszerverek, a mentési és tároló rendszerek és a különféle virtuális platformok szakértői ismerete is. Ügyfeleink számára integrált informatikai infrastruktúrát (hardvert és szoftvert egyaránt) tervezünk, szállítunk, telepítünk, továbbá ezekhez tanácsadási, üzemeltetési és támogatási szolgáltatásokat nyújtunk.

2001-ben útjára indítottuk fejlesztési üzletágunkat. Csapatunk Oracle adatbázis és adattárház fejlesztésben, Oracle migrációs projektekben és egyedi üzleti megoldások kivitelezésében szerzett jelentős tapasztalatot.

2013-ban szakértői tudásunkra építve elindítottuk oktatási üzletágunkat, workshopjainkat Oracle adatbázis és EMC storage adminisztráció témakörökben tartjuk.

Ügyfeleink

Ügyleink jellemzően nagy- és középvállalatok, azon belül elsősorban a telekommunikáció, banki és biztosítói szektor szereplői.

Partnereink

Integrált megoldásaink kialakítása során a feltételeknek legmegfelelőbb hardver- és szoftvermegoldásokat a világ vezető gyártóival fennálló partneri együttműködés segíti. Stratégiai partnereink az Oracle, a Dell EMC és a VMware, cégünk kiemelt üzleti és szakmai kapcsolatban áll továbbá az IBM-mel és a Veeammel.

Minőségbiztosítás

Partnereink elégedettségét, szolgáltatásaink minőségét és folyamatos fejlesztését 2003 óta átfogó minőségbiztosítással garantáljuk. Cégünk ISO 9001:2008 minőségirányítási szabvány szerint működik, mely vonatkozik mind a rendszerintegrációra, a rendszerüzemeltetésre és a teljes fejlesztési folyamat minősítésére.

Értékeink


Szakértelem

Magas szintű IT technológiai és módszertani ismeretekkel rendelkezünk, szolgáltatásaink e szakértelmen alapulnak.

Tapasztalat

Több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezünk IT infrastruktúra tervezésében, bevezetésében és üzemeltetési támogatásában. Ügyfeleink projektjeit szakértői tapasztalatainkra épülő saját bevált módszertanokkal támogatjuk.

Rugalmasság

Szolgáltatásaink keretében rugalmasan alkalmazkodunk az ügyfelek igényeihez. Együttműködve, a megrendelői célokat mindig szem előtt tartva segítjük a megvalósítást.

Technológiák